ЦИЉ ЈЕ ЈАСАН – ТРИ БОДА

Традиционална берба грожђа у Вршцу почиње наредног викенда, а нови прволигашки фудбалси празник на стадиону под кулом је данас. Изабраници тренера Ненада Мијаиловића дочекују Јединство, такође новајлију у овом рангу.
Стручни штаб урадио је детаљну анализу игре Јединства, а помоћни тренер, Иван Илијевски, изнео је главне карактеристике игре противника.
– Јединство има организовану екипу, одлично вођену од колеге Обрадовића са којим сам три године радио у млађим категоријама Црвене звезде, драго ми је што ћемо да се видимо. Убљани у сваком тренутку знају шта хоће, у отварању игре види се да имају различите идеје, имају физичи доминантне штопере, везне играче са искуством и квалитетом, офанзивне бекове и брзе нападе. Драго ми је што фудбалски Уб има представника у овом рангу и што ћемо имати прилике да одмеримо снаге – истакао је Илијевски.
Млади стручњак додао да Убљани не одустаје од борбе до последњег секунда.
Показали су карактер у дуелима са Трајалом и Новим Садом када су постизали голове у последњим минутима и долазили до вредних бодова. Имају и такав луксуз да је Аврић, тренутно други стрелац лиге, са пет голова, седео на клупи у претходној утакмици, што додатно потврђује какав квалитет поседују. Јединство је ривал вредан поштовања и сигуран сам да ће утакмица бити добра.
Играчи су максимално мотивисани, пораз у Шапцу утицао је да једва чекају искупљење. Дефанзивац Милован Петрић исгиче да Вршчане занима само победа:
– Јединство је незгодна, квалитетна екипа а долази са победничим амбицијама и да се надиграва. Покушаћемо да утакмицу ставимо под контролу, да наметнемо наш ритам и да покушамо да освојимо три бода. Неће бити лако, али даћемо све од себе, Атмосфера је одлична, није нас пореметио пораз у претходном колу, спремни смо да се покажемо у најбољем светлу. Сви конкуришу за тим, шеф ће одлучни којих 11 ће на терен, ко год да изађе даће максимум да освојимо плен.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!