ЦИЉ ПРВА ЛИГА

ТЕКСТИЛАЦ (ОЏАЦИ) СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕ ПРЕМИЈЕРУ, ГОЛМАН БРАЋ ОПТИМИСТА

Фудбалери Текстилца ушли су у завршну фазу припрема, тако да им је остало још осам дана за глазуру пред почетак борби за бодове у Српској лиги „Војводина”. Одиграли су седам утакмица, а последњу проверу тим Милована Панкова имаће са ОФК Бачком. Стручни штаб на располагању има тројицу голмана, први избор је искусни Бојан Браћ (са слике), а замене су Никола Студен и повратник Милош Игњатовић.

– Добро смо искористили припреме, имали смо озбиљан приступ обавезама. На почетку рада јасно нам је речено да морамо да се понашамо дисциплиновано јер нас очекују тешке утакмице у наставку првенства. Само на тај начин можемо да остваримо циљ, пласман у Прву лигу – каже поуздани Браћ.

Оџачани су јесен завршили на другом месту са 30 бодова колико има и водећи Раднички 1912.

– Логично је било да нам најозбиљнији ривал за челну позицију буду играчи из Сомбора, али у последње време имају озбиљне проблеме. Ту је још неколико клубова и неће се лако одрећи борбе за прво место.

Најбољи голман у овом рангу иза себе има богату каријеру.

– Наша предност је што смо задржали већину играча, а руководство је ангажовало појачања, добро су се уклопили. Због тога сам уверења да ћемо играчки бити нешто јачи – каже Браћ.

Р. Медић   

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!