ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (ВС) СЛАВИЛА ПРОТИВ ОМЛАДИНЦА

Омладинац је на домаћем терену, у оквиру 19. кола Војвођанског „Истока“ доживео први пораз у другом делу сезоне од екипе Црвене звезде из Војводе Степе резултатом 1:3.

Ботошани су били ослабљени и доживели су први пораз у овогодишњем шампионату код куће док ду Степчани уписали трећу победу у низу. Први погодак на мечу виђен је када је капитен Зоран Kубуровић пробио по десној страни и пронашао Немању Нешића поред друге стативе који је рутински погодио за вођство гостију у 8. минуту.

Мало касније, домаћи играчи и навијачи су тражили пенал кад је, с леђа, срушен Никола Голијанин, али се пиштаљка Вршчанина Николе Раковића није чула. У 19. минуту Голијанин је провукао лопту иза леђа двојице дефанзиваца, Андреја Kубуровић је испратио пас, избио сам испред голмана и изједначио – 1:1.

Слободан ударац Нешића, са 20. метара, голман Марко Мишков је скренуо у корнер, да би се у 34. минуту гости поново радовали. Одбијену лопту из казненог простора, прихватио је Милош Милошевић и са 18. метара погодио иза леђа Мишкова.

Голман Ботошана у наставку је снажан шут Kубуровића успео да укроти, а после Нешићевог корнера, Милошевић је реаговао у стилу бразилских играча. Поред прве стативе лопту је захватио петом и погодио у пречку. У финишу меча, капитен Иван Тањга срушио је Нешића и Милошевић је из пенала оверио победу Степчана – 1:3.

ОМЛАДИНАЦ ФАМ: Мишков, Радуловић, Делић, Тањга, Сарић (Ђукановић -), Kвргић , Новковић, Голијанин, Kубуровић, Шемић, Kарна.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (ВС): Хајровић, Мијатовић, Kнежевић (Раденковић ), Аранитовић (Рудан -), Kубуровић, Нешић (Поповић), Милошевић, Прошић, Попесков, Утржен, Kомненовић.

Извор: https://www.zrklik.com/

 

ОБЈАВЉЕНО: 28. 03. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!