ЦРВЕНИ СЕ БЕЛА ТАЧКА ЗБОГ МЛАДОСТИ ГАТ, КОЛУБАРУ СРЕЋА ПОМАЗИЛА КОД КУЋЕ (ВИДЕО)

Ни из поновљеног пенала гости нису погодили у Лазаревцу – 0:0

Бољу шансу за победу Младост ГАТ није могла да пожели: имала је пенал, па поновљени пенал у Лазаревцу против Колубаре, али лопта ни из два покушаја није дошла до мреже.

Утакмица скромног садржаја завршена је без победника и без голова, па иако је Колубара на папиру важила за фаворита, на крају може да буде задовољна бодом. Иако је досадашњи салдо Новосађана говорио пре меча да у Лазаревцу све осим „кеца“ може да се рачуна као изненађење – 0:0.

Кључни тренуци утакмице одиграли су се од 66. до 69. минута. Прво је Бакић потпуно беспотребно у нимало опасној ситуацији по његов тим лактом ударио у главу, у скоку, Арсића само што је ушао у игру. Судија је показао на пенал, лопту је узео Поповић и шутирао скандалозно, фудбал се једва догегао до голмана Колубаре Станивуковића.

Меч је настављен, а после пола минута стигао је сигнал из ВАР собе да је Станивуковић изашао са линије пре времена и да би пенал морао да се понови. Лопту ово је овог пута узео Радуловић и погодио пречку! Остала је бела тачка да се црвени у име фудбалера Младости…

Да је неко заспио у првом, а пробудио се у 45. минуту утакмице – ништа не би пропустио. Одсуство било какве идеје, акције, повезаних напада, а о шансама да не говоримо.

Колубара је имала три, а Младост два ударца са дистанце, а једино је Станивуковић код шута Радуловића морао да направи параду и да боксује фудбал у корнер. Све мимо тога било је напорно за гледање, буквално није имало шта да се види.

Иако је Колубара номинално била фаворит, због позиције на табели и домаћег терена, то се нимало није видело на терену. А, код гостију није било помака ни када се повредио Видаков, а на терен већ у 18. минуту ушао други нападач Катанић. Ни он није успео да се избори за неку прилику.

Други део је био много бољи, ангажованији на обе стране. Осим пенала није било стоодстотних шанси, али јесте доста полуприлика, удараца на гол, покушаја на обе стране. Оно што је ишло у оквир, двојица голмана су рутински одбранила.

Новосађани су освојили пети бод у последњих пет кола, нешто се дефинитивно „мрда“ набоље у њиховим редовима.

КОЛУБАРА – МЛАДОСТ ГАТ 0:0

Стадион: у Лазаревцу

Гледалаца: 400

Судија: Милан Илић

КОЛУБАРА: Станивуковић 6 – Тумбас 6 (од 74. Ђокић -), Бакић 5, Радовановић 6, Кочовић 5,5 – Николић 5,5, Петронијевић 5,5 (од 88. Ћорковић -) – Филиповић 5 (од 74. Ђуричковић -), Илић 5 (од 74. Вукушић -), Милојевић 5 – Кадрић 5.

МЛАДОСТ ГАТ: Милојевић 6 – Мандић 6 (од 81. Мијић- ), Танасијевић 6, Ковачевић 6, Илић 5,5 – Денић 5,5, Максимовић 6 – Радуловић 5, Димитров 5 (од 63. Арсић 5,5), Поповић 5 – Видаков (од 18. Катанић 5).

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Максимовић (Младост ГАТ)

 

 

Фото: Максимовић (Старспорт)

Извор:http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 08. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!