ЧУЧАК: ЛАКШЕ СЕ ДИШЕ

ДИНАМО 1945 У ШАЈКАШУ

Фудбалери Динама 1945, после добре игре, савладали су Хајдук 1912, а одлука је пала у трећем минуту надокнаде времена после доброг изведеног слободнох ударца Александра Стојановског. Уз помоћ гостујућег играча Алексе Јовића преварио је голмана Куљана.

Током целог сусрета Панчевци су били бољи, али неколико прилика нису искористили Милинковић, Чучак и Стојановски. Добре игре пружа и нападач Петар Чучак, на неколико утакмица био је међу најбољима.

– Иза нас је важна победу и сада је мало лакше, али морамо још боље да бисмо поправили пласман – каже Чучак.- Током целог сусрета имали смо притисак, што није било лако, јер Куљани имају добар тим. Извесно је да имамо квалитет за већа дела.

Добро се снашао крај Тамиша.

– Задовољан сам, добро тренирамо и атмосфера је на високом нивоу, што је услов за успешне резултате. Настојим да испуним задатке тренера Мрђе да бисмо први део првенства завршили у горњем делу табеле.

На реду је дуел са Борцем из Шајкаша.

– Пред нама је тешко гостовање, Борац ретко губи бодове на свом терену. Спремни смо за дуел, настојаћемо да пружимо добру игру и обрадујемо навијаче – каже Чучак.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 16. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!