ЧУЧАК ПОЈАЧАО КАЧАРЕВЦЕ

ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ ДОВЕЛО ЈОШ ЈЕДНОГ ФУДБАЛЕРА

Качарево – Руководство Јединство Стевића, на најбољи начин користи прелазни рок, па је на списку Ненада Шаренца, председника,  и Владимира Гвозденовића, новог шефа стручног штаба, много новајлија.
После доласка голмана Ненада Радивојева (Слога, Банатско Ново Село), Филипа Јосимовског (Долина), Александра Николајева (Младост, Омољица), ту је и нападач Петар Чучак (на слици) из Динама 1945.
– Много ће да нам значи и верујем да ћемо сада бити конкретнији у завршници, јер смо током јесени имали проблема са реализацијом. Очекујем да ћемо довести још двојицу играча – рекао је Шаренац.
Петар Чучак прошао је све млађе селекције Партизана, а добре игре протекле јесени пружао је у „брзом возу”,на неколико утакмица био је међу најбољима у свом тиму. Одлучио је, међутим, да шест месеци игра у дресу Јединство Стевића.
– Имао сам друге планове и био сам близу договора да каријеру наставим у Грчкој, где сам био на разговорима и тренирао, али одложили смо сарадњу за лето. На позив председника Шаренца и директора Окуке одлучио сам да дођем у Качарева и да помогнем клубу у борби за опстанак – каже Чучак.
Пре доласка у Динамо 1945 био је први стрелац у Пролетеру (Банатски Карловац) и Радничком (Ковин).
– Било је позива да се вратим, али имао сам другачије планове. Добро познајем нове саиграче, добро тренирамо, атмосфера у клубу је на високом нивоу. Настојаћу да испуним задатке тренера Гвозденовића да бисмо се пласирали изнад црте која води у нижи ранг – каже Чучак.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!