ЧУДО КАЧАРЕВАЦА

БАРАЖ ЗА ВОЈВОЂАНСКУ ЛИГУ „ИСТОК“ 

Јединство Стевић – Полет (Н) 4:0 (2:0)

Качарево – Гледалаца: 500. Судија: Кристијан Чапо (Суботица) 7,5. Стрелци: Младеновић у 11, Лазиница у 36. и 90+4. и Атанасов у 70. минуту. Жути картони: Живаљевић, Спасковски (Јединство Стевић), Јелић, Кочиш, Буцало (Полет).

ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ: Драговић 7 Ангеловски 7 Живаљевић 7,5, Кљајић 7, И. Пешовски 7 (Окука 7), Новаков 7 (Момчиловић 7), С. Пешовски 7 (Спасковски 7), Балножан 7 (Шаренац 7), Атанасов 8, Лазиница 8, Младеновић 7,5.

ПОЛЕТ (Наково): Јелић 7, Надлачки 6,5, Фејеш 6 (Узелац 6), Рашловић 6,5, Драганов 6,5, Кочиш б (Инђић 6), Бабић 6,5, Буцало 6,5, Марковић 6,5, Зорић 6,5, Детари 6,5.

Играч утакмице: Лазиница

Пред препуним гледалиштем Качаревци су остварили успех после 16 година поново су постали војвођански лигаши. Пре меча ретко ко је очекивао, после пораза у Накову (2:6) да ће успети да надокнаде четири гола минуса и у томе су на крају успели, голом у надокнади двоструког стрелца Ненада Лазинице.

Од почетка меча домаћини су кренули офанзивно и у 11. минуту Младеновић је са 25 метара шутирао и савладао голмана Јелића за вођство. Гости су имали прилике преко Радловића кад се истакао голман Драговић и спречио изједначење. Лазиница је искористио у 36. додавање саиграча и удвостручио предност тима.

После одмора фудбалери Јединство Стевића наставили су са нападима, али су у 70. минуту успели голом Атанасова трзајем главом, да постигну трећи погодак. Млади Живаљевић имао је прилику у 80. кад је са пет метара гара погодио пречку голмана Јелића. Гости су из контранапада у 89. преко Радловића могли да дођу до поготка, али је опет очи у очи успешнији био Драговић. Кад се очекивао крај, после додавања и добре акције Лазиница је уз помоћ стативе постигао дуго очекивани гол за велико славље Качареваца после уласка у Војвођанску лигу Исток.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs 

 

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 24. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!