ЧУКА НА ‘КАРАЂОРЂУ’ – ВОШИНА УТАКМИЦА ГОДИНЕ!

„Не размишљамо ни о Напретку, ни о финалу Купа Србије. Сви волимо трофеје и победе, али зато морамо да идемо корак по корак и да их не прескочимо“, изјавио је Божидар Бандовић

У првенству Војводина и Чукарички су се већ два пута састајали у Mozzart Бет Суперлиги и у оба наврата поделили плен. Међутим, исти епилог по трећи пут не би одговарао ниједном тиму. На четири кола пре крај плеј-офа заостају за крагујевачки Радничким пет бодова и уколико желе да задрже корак за тимом из Шумадије сутра ће на Карађорђу морати да тријумфују.

Свестан је тога и стратег Воше Божидар Бандовић, па предстојећу утакмицу са ривалом којег је недавно елиминисао у четвртфиналу Купа Србије назива ‘финалом’. Новосадска Стара дама има само једну победу у последњих седам првенствених утакмица против Чукаричког на свом терену, али се црногорски стратег да ће његов тим наставити са одличним резултатима у пролећном делу сезоне.

После неколико добрих утакмица, очекује нас тежак и добро познати ривал против ког смо већ одиграли два меча. Не треба много говорити, знамо се, прошли смо у Купу против Чукаричког. Ово је за нас финале, утакмица године, веома важна, јер победом сужавамо круг и приводимо крају оно што смо почели. Пресрећан сам због резултата, али и начина игре, као и на карактер и напредак који смо постигли кроз сав овај период. Не опуштамо се, спремамо се на исти начин и желимо да на прави начин приведемо сезону крају. Циљ нам је био да се одморимо, сви су здрави и на окупу, осим Серија који има четири жута картона и неће играти„, рекао је Бандовић.

Стратег Воше уверава да предстојеће финале Купа Србије са Црвеном звездом не ремети концентрацију његовом тиму.

„Мене лично као тренера занима само сутрашња утакмица. Једино што хоћемо је да победимо Чукарички и да идемо меч по меч. Не размишљамо ни о Напретку, ни о финалу Купа Србије. Сви волимо трофеје и победе, али зато морамо да идемо корак по корак и да их не прескочимо. Направили смо велике резултате, који се чекају годинама, али нисмо завршили још увек. Пред нама је неколико кључних утакмица, а увек је најважнија следећа“.

Осврнуо се Бандовић и на квалитете тима са Бановог брда, који како каже, добро познаје.

„Играли смо против њих, познајемо се, али гледамо свако утакмицу посебно. Није проблем само бок, већ индивидуални квалитет, контре, у свему што је Чукарички добар, морамо да онеспособимо њихове позитивне стране. Исто тако и да ми будемо најбољи што можемо да искористимо све наше предности у односу на ривала“, закључио је Бандовић.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 07. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!