ЋУШИЋ У ДРЕСУ ,,НАФТАША“

Нафтагас ће дебитовати у Српској лиги Војводина са далеко јачим и конкурентнијим саставом у односу на онај који је убедљиво тријумфовао у Војвођанској лиги „Исток”. После везисте Александра Чигоје и голгетера Милоша Савановића, Елемирци су ангажовали и левог бека зрењанинског Радничког, Драгана Ћушића. Младић рођен 2002. године, две сезоне је првотимац Зрењанинаца. У прошлој трци на терену је провео 1691 минут и у његовој статистици пише да је четири пута опоменут и да је био стрелац у победи против Омладинца из Нових Бановаца (2:1),
– Било ми је добро у Радничком – истиче Ћушић. – У финишу смо „изгинули“ да опстанемо у српсколигашком каравану. Прошао сам све селекције, од пионира до првог тима, у којем сам био стандардан последње две године. Кад су отишли Чигоја, Стефан Гајиловић, голман Милован Лекић, одлучио сам да и ја потражим нови изазов.
Ћушић је додао да га је позвао тренер Владимир Грбушић који га одлично познаје из зрењанинског српсколигаша где је млади стручњак био члан стручног штаба.
– Имао сам још позива, могао сам у више клубова из зрењанинске околине, али сам желео да останем на теренима Српске лиге. Потрудићу се да ангажованом игром допринесем добрим резултатима Нафтагаса, чије играче одлично познајем и са некима сам често играо – казао је Драган Ћушић, ново појачање Елемираца.

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!