ЦВЕТКОВИЋ И ЋУРИЋ ПРОШИРИЛИ СПИСАК НОВАЈЛИЈА У ЖЕЛЕЗНИЧАРУ

Суперлигаш Железничар вредно ради на појачањима за другу сезону у Суперлиги Србије и коцкице тима се полако слажу. Спортски директор „дизелке“ Братислав Ристић задужен за играчки кадар има пуне руке посла и клубу су приступили још двојица фудбалера Стефан Цветковић (Раднички Ниш) и Марко Ћурић (РФК Графичар).

Крилни нападач Стефан Цветковић (26) који има суперлилигашко искуство и наступао је за Црвену Звезду, РФК Графичар, ОФК Бачку, Чукарички, Металац (ГМ), а последњих годину дана у Радничком из Ниша. Сигурно да ће Цветковић бити добро појачање за тренера Марка Савића који ове сезоне ствара потпуно нови и млад тим Железничара.

Још једно појачање ,,дизелке,, је млади фудбалер Марко Ћурић (20) који је прошао све млађе селекције Црвене Звезде игра у везном реду и прошле сезоне носио је дрес прволигаша РФК Графичара где је одиграо 32 утакмице и постигао шест голова. На првој контролној утакмица са руским друголигашем Черноморцем у којој су Панчевци славили млади Ћурић је постигао један погодак. 

 

ОБЈАВЉЕНО: 04. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!