ЦВЕТКОВИЋ ЖЕЛИ ДА ПОРАВНА РАЧУНЕ

ПРВА ЛИГА РАДНИЧКИ (СМ) У СРЕМСКОЈ ДЕРБИЈУ ДОМАЋИН ИНЂИЈИ

Раднички (СМ), у дербију 29. кола, дочекује Инђију. У првом делу „зелени“ су славили, али Срђан Цветковић (20), један од најмлађих фудбалера домаћин, тврди да је време да се поравнају рачуни.

– Инђија има највише амбиције и јасно нам је да долази по три бода. Ради се о озбиљној екипи која нам је јесенас направила много проблема на терену и заслужено славила, али од тада су се неке ствари промениле, играмо боље и зрелије, па верујем да ће сремски дерби оправдати очекивања – каже Цветковић.

Самопоуздање Митровчана је на високом новоу, а захваљујући победи у дуелу са Колубаром сви су оптимисти.

– Утакмица са Лазаревчанима била нам је, можда, најважнија у досадашњем делу првенства. Одиграли смо како смо и планирали, повели у раној фази, а до краја успели да сачувамо гол и да удвостручимо предност. Испунили смо циљ, а и данас је исти – победа. Уколико успемо, обезбедићемо пласман у плеј-оф. Велики је улог, али уколико поновимо игру из меча са Колубаром могли бисмо да се надамо најбољем. Свакако занимљиву утакмицу и надам се да ће трибине бити пуне.

Дрес Радничког обукао је пре шест месеци, а у Сремску Митровицу дошао је из српсколигаша Првог маја.

– Велики корак за моју каријеру био је долазак у Раднички. Велика је разлика између Српске и Прве лиге, ради се озбиљније, захтеви тренера су тежи, игра се брже, па и кондиција мора да буде на изузетном нивоу. Константан рад и посвећеност се подразумевају. За младог играча битно је да му се пружи шанса. Ово је сјајна прилика за напредак и захвалан сам на поверењу управе и стручног штаба. До сада сам се на терену нашао двадесетак пута , два пута сам погодио мрежу, а забележио сам исто толико и асистенција. Сваки тренинг нешто ново научим и видљиво напредујем – каже Цветковић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!