ЦВЕТОЈЕВИЋ У ОМЛАДИНЦУ

НОВОБАНОВЧАНИ АНГАЖОВАЛИ ШЕСТО ПОЈАЧАЊЕ

Омладинац ће бити јачи у наставку првенства Српске лиге Војводина. У екипу тренера Николе Дринчића, који је водио зелено – беле у последња четири кола јесење сезоне, стигао је Игор Цветојевић.

Штопер рођен 2001. године дошао је из Колубаре и јесенас је, против Радничког 1923, постигао првенац у суперлигашком каравану (1:1).

Прошао је Партизанову школу, играо за БСК, Лозницу, Јединство (СП) и Добановце.

– Познајем тренера Николу Дринчића и прихватио сам позив из Омладинца. Амбиције су велике и све се поклопило како треба. Очекујем да ћу се наметнути и да ћу помоћи Новобановчанима да остваре што боље резултате у борби за врх – каже Цветојевић.

Пре њега дошли су: Ђурађ Добријевић (Лозница), Никола Мирић (Војводина), Стеван Остојић (Телеоптик), Лазар Малиш (Вождовац), Иван Кнежевић (ОФК Бачка), а првом тиму прикључен је млађани Никола Мирић из јуниорског погона, рођен 2005. године.

– Нисмо завршили прелазни рок, верујем да ћемо то урадити наредне недеље. Појачана је конкуренција и биће на високом нивоу и сад је циљ да здрави и спремни дочекамо наставак првенства – рекао је Предраг Пејчиновић, спортски директор.

Омладинац је, пре осталих, почео припреме и тренер Дринчић обавио је прозивку 10. јануара. До сада је имао два теста, са Текстилцем (0:1) и ОФК Београдом (2:1), а у суботу следи припремни меч против Словена из Руме.

Б. Бу. 

ПОЈАЧАО ДЕФАНЗИВУ: Игор Цветојевић са Предрагом Пејчиновићем, спортским директором/Омладинац

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 03. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!