ЦВИЈАНОВИЋ ЗА ВИШЕ МЕСТА

Други новајлија-повратник стигао је на Градски стадион у Кикинди. После Марка Спахића, нови члан ОФК Кикинде посто је и Петар Цвијановић, из рускоселске Црвене звезде, најбоље оцењени играч клуба у минулој сезони војвођанског „Истока“.

 – Играо је у каријери на неколико позиција, биће од велике користи новом тиму, а може још много тога пружити на местима штопера, спољњег играча и у нападу. Прошао је у нашем клубу све селекције од петлића до јуниора, а две сезоне играо је и за сениорски тим – каже потпредседник ОФК Кикинде Марко Вукобрат.

Цвијановић очекује код тренера Јарчевића квалитетне тренинге који ће касније бити крунисани добрим резултатима.

 – Заволео сам фудбал у ОФК Кикинди и радујем се повратку у клуб. Привукла ме је и тежња за повратком у друштво српсколигаша – напомиње Цвијановић.

Биће вероватно још долазака на руб Великог парка, а у току је велики одлив играча „са стране”. Исписнице су узели: Марко Мастило, Вељко Милошевић, Вук Шаре, Филип Милошевц, Стефан Моровић, Ремиџиус Рафаел Говернор, Алекса Николић и Младен Аћимовић, Новомилошевчанин Никола Терзин и једини Кикинђанин са овога пописа отишлих Огњен Радулашки. Клубове у Српској лиги траже Зрењанинац Љубомир Стевановић и још двојица домаћих играча, Виктор Молнар и Игор Степанчев и само у случају да им пропадне намера можда ће остати у ОФК Кикинди, а за понедељак тренер Јевто Јарчевић заказао је почетак припрема.

– Биће дотад решен статус поменуте тројке, али у овом тренутку реалније је да ће и они отићи. Било како било, у недељу ћемо извршити прозивку, а дан касније започинемо припреме. У плану имамо шест контролних утакмица, прва се зна, на распореду је 16. јула против градског ривала ЖАК-а, вероватно на Вашаришту На славу села Новог Милошева, 2. јула, играћемо против домаће Војводине, а знаћемо ускоро и имена преостала четири ривала у проверама до почетка сезоне на војвођанском „Истоку’ – истиче Јарчевић.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 30. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!