ЧВРСТ УЖИЧКИ БЕДЕМ

МИЛАН ЈОКИЋ ПОСЛЕ РЕМИЈА ПРОТИВ СЛОБОДЕ

Милан Јокић стигао је зимус у РФК Нови Сад 1921 из литванске Судуве и одмах потврдио да је велико појачање. Најбоље оцењени играч Канаринаца, у прва четири кола другог дела првенства, после ремија са ГФК Слободом, и даље је оптимиста и верује да ће успети да остваре циљ, а то је пласман у бараж, па у Супер лигу.
– Иза нас је тежак меч са Ужичанима. Гости су били одлични у дефанзиви, што су показали у претходним мечевима, јер имају чак 13 ремија, а чак осам без голова. Играли смо одлично, али остао је жал за пропуштеним приликама. Морамо ипак даље, да се издигнемо и већ у дуелу са Радничким (НБ) да потврдимо да не одустајемо од циља – истакао је Милан Јокић.
Новосађани су у четири меча постигли седам голова, а одбрана није поклекла.
– Није то мала ствар, играмо одлично, али у дуелу са ГФК Слободом нисмо имали среће. Пропустили смо три одличне прилике, жалимо за Миловановићом после корнера, када су дефанзивци гостију избацили лопту са линије гола. Кокир је, такође, могао да одлучи, али лопта, једноставно, није хтела у мрежу. Одбрана је одлична, а голман Елесин два пута маестрално је реаговао.
Јокић се брзо уклопио у тим.
– Иако сам се прикључио зимус, као да сам годинама у клубу. Атмосфера је одлична и то је један од предуслова за добре резултате. Нема подела, нема незадовољних, дружимо се и ван терена. Повукао сам одличан потез кад сам одлучио да дођем и сада је велика жеља да заиграмо у елитном друштву – јасан је Милан Јокић.

Б. Ивановић

У ФОРМИ: Милан Јокић у дуелу са Милошем Ристићем, везистом ГФК Слободе ФОТО: Ј. Грлић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!