ДАМИР ДАКИЋ НОВИ ШЕФ СТРУЧНОГ ШТАБА БЕЧЕЈА 1918

Није дуго српсколигаш са Тисе био без шефа стручног штаба. После одласка Зорана Левнаића у УАЕ, дерби против лидера Железничара са клупе је водио спортски директор Милош Андрић, а ове недеље је постигнут договор са Дамиром Дакићем о повратку на старо место.

– Брзо смо се договорили. Дамир Дакић је наш пријатељ и по четврти пут нам прискаче у помоћ кад смо у невољи. Пошто је пролетос водио екипу у доброј мери је познаје и неће ни њему ни нама бити потребан период прилагођавања. Одмах се укључио у рад и очекујемо да сарадања опет буде успешна, рекао нам је спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Први пут је Дамир Дакић прискочио у помоћ кад је отишао Бранко Савић, затим Душан Бајић, па пролетос Лазар Дабижљевић.

– Бечеј је добра средина и можда се летос не би ни растајали, али имао сам доста обавеза и то је пресудило. Сада су неке од обавеза у ауту и створили су се услови за нову сарадњу. Долазим, углавном, на познато и потребно је само засукати рукаве. Рад и само рад су једини излазак из било какве кризе у спорту. Четвртак ће бити слободан дан, а у суботу ћемо тренирати пре подне како би се адаптирали на време одигравања утакмице у Новим Бановцима са Омладинцем у недељу од 10 сати, вели нови-стари шеф стручног штаба Бечејаца Дамир Дакић.

Млади Вук Вјештица је искључењем против Инђијаца сам себе елиминисао за окршај са Омладинцем, а на Богдана Нонина се не рачуна због повреде. Охрабрење је повратак голгетера Дејана Живкова, а отежавајућа околност што се Омладинац, после мршавог старта, резултатски вратио и у послењих шест утакмица изгубио само од лидера Железничара, што им је омогућило да се позиционирају у средини табеле. Имајући све то у виду, Бечејце очекује изузетно тешко гостовање. Вољом жреба и у следећем колу ће гостовати и то Борцу у Шајкашу. Рекло би се да Дамир Дакић није стигао у добар час или, пак, јесте, ако се укњижепозитивни резултати.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 18. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!