ДАНАК БРЗИМ ГОЛОВИМА

ИНЂИЈА ПОРАЖЕНА НА СТАРТУ У СМЕДЕРЕВУ

Прволигаш из сремске равнще није стартовао на најславнији начин. Од свих из табора Инђије, уочи старта сезоне, могла је да се чује порука да је циљ пласман у друштво најбољих, који је, у финишу минулог првенства, измакао у баражу. Зелени су на премијери поражени од Смедерева 1924 (0:2), па старт није протекао како је замишљено. Милош Чупић, чувар мреже, на првом гостовању имао је много посла.

– Брзо и лако примили смо два гола, а то нисмо смели да дозволимо. Екипа је промењена, има много новајлија и треба времена за уигравање. Пораз је сада мотив више да радимо још јаче на тренинзима и да са стручним штабом анализирамо грешке и позабавимо се њиховим исправљањем – каже Чупић.

У сремску равницу сада стиже ГФК Дубочица, још један новајлија на прволигашкој сцени, још један кикс изабраници младог стручњака Јована Голића никако не би смели да дозволе, поготово не пред својим навијачима. Имаће идеалну прилику да покажу да ли су у Смедереву имали само лош дан или је по среди нешто друго.

– Пред нама је дуел са још једним добрим противником, реч је о повратнику и без сумње има мотив да се покаже у најбољем светлу. Анализирали смо Лесковчане, знамо им врлине и мане, али сигурно и они наше. У меч ћемо ући са више енергије и учинићемо све да се искупимо за пораз у Смедереву – јасан је Милош Чупић, једна од најчвршћих карика у табору Инђије.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!