ДАНАС ЧЕТИРИ УТАКМИЦЕ УЖИВО

Љубитељи фудбала моћи ће да уживају ове суботе у четири директна преноса из три различите лиге. Екипа ДБ видеа из Зрењанина је поред великог локалног зрењанинског дербија припремила још два директна преноса са терена Војвођанске фудбалске лиге група Исток. Поред тога, на каналу Спорт уживо директно иде и сомборски локални дерби у којем се састају Раванград 2018 и Слога из Чонопље.

Радује пораст броја директних преноса утакмица што у организацији Фудбалског савеза Војводине, што у организацији агенција и клубова, јер то свакако поред популаризације и медијске афирмације утиче и на регуларност самог такмичења. 

Поред поменутог директног преноса утакмице Српске лиге Војводина у реализацији Фудбалског савеза Војводине и поменутог ДБ видеа између Нафтагаса из Елемира и Радничког из Зрењанина (Јутјуб канал Фудбалског савеза Војводине – субота 04.05.2024. у 17 часова) гледаоци ће бити у прилици да виде и две утакмице ВФЛ „Исток“.

Оба меча играју се у суботу од 17 часова и преноси су на Јутјуб каналу ДБ ВИДЕО . У Житишту играју Бегеј и меленачка Русанда, док се дерби доњег дома игра у Руском Селу где играју домаћа Црвена звезда и Јединство из Банатског Карађорђева.

 

Истовремено,у неких 130 километара удаљеном Сомбору у оквиру ВФЛ „Север“ у локалном дербију састају се Раванград 2018 и Слога из Чонопље. Линк за пренос можете пронаћи испод.

Уживајте у фудбалу!

ОБЈАВЉЕНО: 04. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!