ДАНИЈЕЛ СТОЈКОВИЋ АДУТ

ОФК ВРШАЦ ПОЈАЧАО ОДБРАМБЕНУ ЛИНИЈУ

 ФК Вршац је добио друго појачање. Искусни дефанзивац, Данијел Стојковић (33), бивши играч суперлигаша Вождовца и Радника, некадашња узданица ОФК Београда и интернационалац у Алашкерту, белоруском Неман Гродну, казахтанском Атирау и узбекистанском Нефчију, јавио се Ненаду Мијаиловићу, шефу стручног штаба Вршчана, и почео са тренинзима. Стојковић је искуство играња у Првој лиги Србије стекао 2015. године кад је био члан БСК-а из Борче.

– ОФК Вршац има младу и перспективну екипу, стручни штаб добро ради, услови за рад су сјајни. Овакве услове немају многи клубови у иностранству. Поједине саиграче знам од раније, против неких сам играо у Супер лиги, очекујем да се брзо уклопим и да се пуним капацитетом укључим у тренажни процес – каже Стојковић. – Најважније је да пролећни део сезоне почнемо сигурно, то би могао да буде најважнији корак ка остварењу циља.

Нови члан ОФК Вршца каријеру је почео ПКБ-у из Падинске Скеле и прошао млађе селекције БСК-а из Борче, а у новом дресу дебитоваће сутра кад ОФК Вршац на стадиону под кулом игра трећи припремни меч, са румунским трећелигашем.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!