ДАРИО ГРГИЋ ПОТПИСАО ТРОГОДИШЊИ УГОВОР ЗА ЖЕЛЕЗНИЧАР

Да је панчевачки суперлигаш Железничар више него озбиљно схватио снагу одговорности коју носи пролазак кроз капију Суперлиге, доказ су већ први кораци које је клуб начинио бирајући свој тим величанствених за предстојећу сезону.Након што је на месту шефа стручног штаба кормило преузео Предраг Роган, прва сигурна Жељина узданица биће, заправо – остаће Дарио Гргић. Млади репрезентативац Србије, који је до сада дрес „дизелке” носио као позајмљени играч из Чукаричког, ставио је потпис на верност Железничару у наредне три године!

Један од момака који је засијао у протеклој сезони како по броју постигнутих голова, тако и по карактеристичном стилу налик на фудбалске мајсторије Дејана Савићевића, због кога је и заслужио надимак „Жељин геније”, грејаће срца Панчеваца и убудуће.

Његово име пронаћи ћете и на листи топ 5 стрелаца Mоцарт Бет Прве лиге Србије у протеклој сезони. Имао их је чак тринаест.

Офанзивни везни играч који је 16. марта прославио округли 20. рођендан у историјској сезони Железничара у којој је обезбеђен пласман у Суперлигу, био је једна од кључних фигура.

Сећају се љубитељи фудбала како је Дарио решио дерби у првом колу пролећног дела иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић”, када је „дизелка” на табели претекла Графичар. Иза тога поређало се још 12 вредних погодака.

Жељин геније биће ударна игла „дизелке” и у Суперлиги, а љубитељи фудбала у Панчеву и јужном Банату, и даље и шире, под светлима још већих стадиона, наставиће да уживају у мајсторијама овог фудбалског мајстора.

Извор: https://zdravopancevo.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 15. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!