ДЕБИ У НЕЗГОДНОМ ТРЕНУТКУ

РОМАНТИЧАРИ НА ГАТ АРЕНИ

Уочи дуела са лидером првенства, ОФК Београдом, у Младости ГАТ дошло је до смене на клупи, а уместо Душана Бајића екипу ће у наредне битке водити Драган Перишић.

Биће ово последњи ресет Новосађана, четврти од старта, пред пресудне прволигашке битке, у којима ће само победе донети превагу. Играчи се током такмичења за бодове не могу мењати, а кад не иде по плану, онда струка испашта. У овом случају Бајић и његов стручни штаб платили су цену неочекиваним резултатима минулих недеља, пре свега у дуелима са новобеоградским Радничким и РФК Новим Садом 1921 (порази – 0:1), који су до доласка на ГАТ арену држали фењер.

Перишић и сарадници ће имати тежак задатак, да екипи врате пољуљано самопоуздање и равноправну борбу за опстанак односно излазак из опасне зоне, која је ове вечери, након победе Металца далеко, великих девет бодова. Свака утакмица је бити или не бити, а први наредни неуспех значиће силазак ”гатоваца” у друштво српсколигаша. С тога сутрашњи двобој са ОФК Београдом и онај са Текстилцем у понедељак, биће мечеви истине за чету са Новог насеља…

Искуснији играчи и они који су се спустили у нижи ранг, са елитне сцене, обукли дрес дојучерашњег суперлигаша требало би коначно да се пробуде и појуре са саиграчима на задњи воз за очување статуса. Лако бити неће, јер су се и фудбалери Слободе из Ужица захуктали, па је њихов останак у лиги далеко пет корака, драстично умањен у последња три меча, због стопроцентног учинка.

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 03. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!