ДЕБИТАНТ БЕЗ ТРЕНЕРА: РИСТОВСКИ НАПУСТИО МЛАДОСТ ГАТ

Од петог јунског дана упражњена је и клупа Младости ГАТ – Љубомир Ристовски завршио је мисију у суперлигашком дебитанту из Новог Сада.

Дан пред почетак летњих припрема, како сазнаје Спорт клуб, успешни стручњак није постигао договор са руководством Младости о наставку сарадње. На опште изненађење, напустио је ГАТ арену и оставио задатак Новосађанима да крену у потрагу за новим решењем на клупи. И то под ознаком – хитно

Иза Љубомира Ристовског одличан је посао у Новом Саду. Убедљиво, коло пре краја, обезбедио је Младости ГАТ прво место и суперлигашку промоцију. Новосађани су играли и најлепши фудбал на прволигашким теренима, бележили одличне резултате у сусретима са ривалима из врха и заслужено стигли до историјског успеха.

Остаће уписан и коначан резултатски учинак новосадског прволигаша са Ристовским на клупи – у 37 утакмица: 21 победа, девет ремија и седам пораза.

Пред челницима новосадског клуба, у наредним данима, као примаран задатак поставља се именовање тренера, потом и формирање тима за суперлигашке изазове. Носиоцима игре из прошле сезоне истекли су уговори, нападач Милан Видаков већ се преселио у Војводину… Времена нема много – за месец дана почеће 17. шампионат Србије.

Ових дана, поред Младости ГАТ, зврје празне и клупе Партизана, Радничког 1923 и Радника. Конкурси, с појединих адреса, одавно су расписани. Нови „оглас“ стиже из Новог Сада…

Извор: http://www.sportklu.rs и http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 06. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!