ДЕФИНИТИВНО: ЛУКА ИЛИЋ У ТСЦ-У

Понуда ТСЦ-а о којој је Моцарт Спорт писао средином јула утаначена је те ће Лука Илић појачати суперлигаша из Бачке Тополе у који стиже на једногодишњу позајмицу из Манчестер Ситија.

Шампион Енглеске прихватио је да српског везисту рођеног 1999. године проследи на позајмицу, а према сазнањима Спортског журнала суперлигаш ће плаћати десети део Илићеве плате што је око 60.000 евра.

Подсетимо, талентовани Нишлија је у пакету са братом Иваном из Црвене звезде прешао у Манчестер Сити за обештећење од 5.500.000 евра, међутим ни он ни две године млађи Илић нису успели да се наметну и изборе за шансу у редовима Грађана.

За разлуику од Луке који још није успео да играма оправда висока очекивања, Иван се у међувремену у потпуности афирмисао у Серији А где брани боје Вероне, док ће старији брат у ТСЦ-у покушати да после низа позајмица успоистави континуитет.

Пре повратка у Србију Лука је пут градио на позајмицама у Бреди, Твентеу и Трои.

Пре Илића, ТСЦ је овог лета довео и Николаса Шпалека, Сашу Јовановића, Николу Kувељића, Милоша Цветковића, Немању Стојића и младе играче Михајла Милосавића и Миљана Kрпић.

Фото: Лука Илић (десно) са братом Иваном (МН Прес)

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 01. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!