ДЕРБИ ОБЕЛЕЖИО ЦРВЕНИ И ПЕНАЛ

По коначно лепом времену је одиграна друга пролетна првенствена утакмица на Тоyо Тирес Арени у Инђији.

Право време, добро попуњене трибине и сви услови за игру су постојали. Инђија је била доминантан ривал све до дискутабилног искључења Драгана Радосављевићаа у 67.минуту меча. Био је то старт гостујућег играча и Радосављевића на половини госта. Обе ноге високо подигнуте, а играч ИМТ-а пада уз болан крик. После краће паузе и указане помоћи играчу гостију, судија се машио за џеп и искључио играча Инђије. Прекид је трајао више од три минута.

Пре тога први шут ка голу Инђије ИМТ има тек у 50.минуту меча. За то времме Инђинчани су се прописно испромашивали. Посебно веома агилни Стефан Ђурић кога једноставно није хтео гол. Своју прилику су пропустили Десанчић, Кукољ, а ону најзрелију је има Стевановић у 41.минуту меча. Шутирао је овај играч на повратну лопту, сам на око 12.метара од гола Којића високо преко гола.

У другом делу меча нешто опаснији лидер на табели Прве лиге Србије. Ипак су то биле спорадичне акције које нису посебно давале проблема голману Чупићу. После искључња играча у зелено блој опреми је домаћин био тај који је претио. Опет је Ђурић у у само два минута, 88 и 90.могао до гола. Тада је Којић био врло сигуран и добар чувар мреже госта.

У првом минуту надокнадонг времена пенал за ИМТ. У покушају да избаци лопту ван казненог простора Рађен качи и ногу ривала и судија одмах показује на белу тачку. Са ње је сигуран Луковић. Вара Чупића и то је 0: 1.

Занимљивост везана за судију је што је прво полувреме скратио за десетак секунди, а друго које је надокнадио само три минута је по самом истеку одмах и прекинуо. Треба напоменути да су бројне измене биле током другог дела утакмице и већ описано изгубљено време око искључења играча Инђије.

Инђија Тоyо Тирес – ИМТ 0:1 (0:0)

Инђија, стадион Тоyо Тирес Арена, гледалаца око 500. Судија: Павле Илић, помоћници: Урош Радовановић и Иван Цветковић, четврти судија: Мирослав Матић. Делегат: Ненад Николић. Стрелац: Луковић 90+2′ (пенал). Црвени картон: Радосављевић 67′ – Инђија. Жути картони: Вуковић 61′ – Инђија, Цхаррлес 38′, Коџић 51′, Вукић 54′, Луковић 72′ – ИМТ.

Инђија Тоyо Тирес: Чупић, Десанчић (К), Јањић (Гаиловић 64′), Кукољ (Стојановић 79′), Мијаиловић, Радосављевић, Ракић (Бојовић 79′), Рађен, Стевановић (Недељковић 64′), Вуковић (Србијанац 74′), Ђурић.
Тренер: Јован Голић

ИМТ: Којић, Чарлес (Радочај 46′), Ћосић, Џиновић, Глишић, Коџић (Видић 62′), Луковић, Савић, Стаменић (Луковић 46′), Стевановић, Вукић.
Тренер: Зоран Васиљевић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 05. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!