Водећа екипа на табели Српске лиге Војводина, „Раднички 1912“, имаће прилику да освоји значајне бодове, потврди добре игре из претходних 6 кола и учврсти се на челу табеле у сусрету са трећепласираном екипом на табели „Бечеј 1918“. Сусрет се игра у суботу 24.09. у оквиру 7.кола СЛВ на Градском стадиону са почетком у 15 часова и 30 минута. Сомборска екипа је до сада два пута играла као домаћин и остварила победе. Очекивања навијача су да се тако и настави.

Други српсколигаш сомборске општине „Станишић“ у 7.колу гостује у Старој Пазови екипи „Јединство“ која је 4 на табели и биће крупан залогај за станишићане који нису баш добро стартовали ову дебитантску сезону у српсколигашком друштву. Обе утакмице на гостовањима су изгубили а од четири као домаћини само једном победили, два пута изгубили и једном играли нерешено и претпоследњи су на табели са само 4 бода.

У остали сусретима 7.кола играју : у Новим Бановцима „Омладинац“ и „Подунавац“, У Бачкој Паланци „Бачка“ и „Тиса“, а у Панчеву „Динамо 1945“ и „Kабел“. Другопласирани „Борац“ из Шајкаша гостује у Елемиру екипи „Нафтагас“, „Текстилац“ је у Оџацима домаћин „Хајдуку 1912“ а у Руми гостује „Раднички“ из Зрењанина.

 

 

Извор: https://tvsombor.com/