ДЕРБИ ЗАЧЕЉА ВОЈВОЂАНСКИХ СРПСКОЛИГАША КРАЈ ТИСЕ

Мало је ко веровао да ће бечејско пролеће бити тако суморно. Јер, одустајањем Сомбораца српсколигаш са Тисе је стартовао са „коте 2“, а на половини полусезоне су 11. Како ће у суботу угостити „фењерџију“ из Зрењанина, који је једини слабији од њих овог пролећа, оно мало љубитеља фудбала што долази на трибине Градског стадиона крај Тисе нада се да ће поделити радост са љубимцима.

– Нема нам друге, до да победом обрадујемо навијаче. Ако не можемо већ отписане Зрењанинце да савладамо, онда већ сада можемо да размишљамо о стварању нове екипе за сезону пред нама, јер ово издање је показало немоћ или ће нас све, после суботње утакмице, уверити у супротно, каже нови тренер Бечејаца Дамир Дакић.

До краја сезоне остало је седам кола и прилика је то да са поправи утисак из првог деле наставка. Окршај са Зрењанинцима је могућа прекртеница. У последњих пет утакмица Бечејци нису постигли ни гол, што је најбоља потврда немоћи на терену. Заборављени су тренуци радости после датих голова. Истина, нема Ненеде Кудрића, који је 12 пута налазио лопти пут до мреже што је била половина јесенас датих голова. Његов одлазак у ОФК Београд велики је хендикеп за Бечејце, па се већ сада мора тражити адекватно решење у нападу, јер га у актуелном издању нема.

На крају и појашњење зашто је окршај старих ривала дерби зачеља када су Бечејци 11. и не прети им опасност од испадања. Зрењенинци су без бода овог пролећа, а Бечејци су „кљуцнули“ три само у Старој Пазови. Сваки даљи коментар је сувишан.

В. Јанков

Заборављена радост после гола: Фудбалери Бечеја – фото: В. Јанков 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 28. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!