ДЕРБИ – ЖЕЉА ПРОТИВ ГРАФОСА

Трка за бодове у Првој лиги Србије полако се захуктава, „дизелка” са Тамиша везала је три узастопне победе, а пред њом је можда и највеће искушење у досадашњем току шампионата.

У суботу, 27. августа, у „зелену оазу” долази лидер првенства, београдски Графичар, па нема сумње да је пред љубитељима најважније споредне ствари на свету права фудбалска посластица.

„Дуел са лидером дочекујемо у добром расположењу, после три узастопне победе. Спремамо се за ову утакмицу као и за сваку другу. Ценимо Графичар који је оформио сјајан тим, али надамо се победи пред пуним трибинама. Биће то специфичан дуел. недавно смо на Златибору одиграли пријатељски меч, али ово је сада нешто сасвим другачије. Графичар, уз Металац, јесте лидер, али ми ћемо дисциплинованом игром пре свега, покушати да овај меч решимо у нашу корист – истакао је на конференцији за новинаре која је данас одржана у просторијама клуба на Спортском центру „Младост” шеф стручног штаба Железничара Игор Савић.

Дуел екипа из врха првенствене табеле, само бод разлике, све наговештава да ће прштати на терену…

Боља позивница навијачима није потребна.

„Биће то тешка и захтевна утакмица. Иако је првенство тек почело, ово је свакако дерби кола. Графичар је тим који добро изгледа и није без разлога на врху табеле. Знамо шта нас очекује. Ми смо у мини-серији победа, а надам се да ће нам то бити подстрек за нови тријумф. Позивам и навијаче да дођу у што већем броју и да нам помогну да освојимо нове бодове – рекао је искусни штопер Марко Јовановић.

Субота, 27. август, Спортски центар „Младост” од 17 сати – дерби меч петог кола Моцарт Бет Прве лиге Србије Железничар – Графичар!

Извор: https://www.facebook.com/fkzeleznicarpancevo

ОБЈАВЉЕНО: 26. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!