ДЕРВИШИ ТРИ У МЕТУ

ГУСАРИ СА ТИСЕ УСПЕШНИ У ДУЕЛУ СА РИВАЛОМ ИЗ ЛИГЕ

Бечеј 1918 – Нафтагас 4:2 (0:1)

Бечеј – Гледалаца: 50. Судија: Бечановић (Бечеј). Стрелци: Дервиши у 47, 80. и 85, Тупьевићу 75. из пенала, за Бечеј 1918, а Савановић у 7. из пенала, Видић у 50. за Нафтагас.

БЕЧЕЈ 1918: Милованов, Хасичић, Зељковић, Татић, Џарић, Дабижљевић, Живановић, Томић, Јанковић, Маројевић, Тедић. Играли су још: Дринчић, Варга, Ћук, Нонин, Марковић, Тутњевић, Росић, Кобиљски, Дервиши, Божичић, Дукић.

НАФТАГАС: Галин, Бачвански, Грбић, Попов, Бјелица, Јеличић, Павлов, Вукоје, Јокић, Чигоја, Савановић. Играли су још: Радуловић, Дурмиши, Панић, Лукић, Самарџић, Ратковић, Пандуров, Степанов, Миливојев, Козловачки, Видић.

Војвођански српсколигаши створили су много прилика, а гости из Елемира повели су у седмом минуту. После прекршаја над младим Павловим, центарфор Савановић реализовао је казнени ударац.

На почетку другог дела, екипа са Тисе је изједначила. После дуге лопте и неспоразума у одбрани гостију, Дервиши је послао лопту иза леђа младог голмана Галина.

Нафташи се нису предали и Видић је донео нову предност у 50. минуту. Савановић је почео акцију, Дервиши је центрирао према другој стативи, где се Видић одлично снашао – 1:2. „Гусари са Тисе” до новог изједначења дошли су из пенала, прецизан је био Тутњевић.

Потпун преокрет донео је Дервиши. У 80. минуту добро је прихватио набачену лопту и нациљао угао, да би, пет минута касније, постигао хет-трик. После корнера, ударцем главом погодио је за коначних – 4:2.

Б. Цв. 

Извор:http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 05. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!