ДЕСЕТ МЕЧЕВА БЕЗ КИКСА

РАДНИЧКОМ (СМ) СРЕМСКИ ДЕРБИ

Раднички из Сремске Мтровще сјајну форму потврдио је и у Инђији и наставио низ добрих резултата. Изабраници Дејана Николића десет утакмица не знају за пораз, а у сремском дербију славили су минималним резултатом. Шеф струке крије задовољство освајањем три бода за пету позицију на табели.
– Утакмица је, према очекивању, била тврда, са много набоја. Отишли смо да остваримо позитиван резултат, у нашим главама пораз није долазио у обзир. Могли смо све да решимо још у првом делу, добре шансе имали су Стефан Илић и Страхиња Чарапић, али сјајним интервенцијама голман је успео да сачува своју мрежу. У наставку смо постигли гол и испоставило се да је одлучио победника. То је натерало домаћина да крене у јаче нападе, Инђија нас је вратила на нашу половину, али ту се поново потврдила одбрамбена линија, отклонили смо све претње и вратили се са три бода – каже Николић.
Раднички је у финиш сезоне ушао у доброј форми.
– Првенство није почело како смо планирали, али како је одмицало били смо све бољи и то се одразило на табели. Када све што радимо на тренинзима пренесемо на утакмицу успешни резултати не могу да изостану, а тако је било и у Инђији – јасан је Николић

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!