ДЕСЕТКОВАНИ БЕЧЕЈЦИ НИСУ МОГЛИ ВИШЕ (ВИДЕО)

Последњи тренинг Бечејаца пред гостовање у Сомбору наговестио је шта ће се десити у дербију седмог кола. Никола Томић и Чедомир Томчић се нису осећали добро, па нису ни путовали у „град зеленила“. Дода ли се томе да се на полувремену пожалио на здравствено стање кључни играч у одбрани српсколигаша са Тисе Младен Зељковић, онда је јасно што су у наставку утакмице изабраници тренера Лазара Дабижљевића пали и пораз је био неминован. Неиграње тројице најискуснијих је за актуелан састав ОФК Бечеј 1918 превише. Није помогло ни то што су повели голом Варге у 64. минуту, јер су Јованић и саиграчи на крају славили.

– Искрено речено, пораз у Сомбору смо већ заборавили и окрећемо се окршају са Румљанима. То ће нам бити један од кључних окршаја ове јесени. Победом би сачували непобедивост крај Тисе и задржали се у горњем делу табеле, што нам је и једини циљ у овом тренутку. Значи, морамо током ове недеље да се усредсредимо на утакмицу која долази, како не бисмо доживели непријатно изненађење, пошто је Први мај квалитетнији од тренутног положаја на табели. Не би било добро да то потврде у судару са нама, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Колико год да тренер тврди да је окршај са Сомборцима заборављен, остаће уписано да су изгубили резултатом 3:1. Само су пар минута у вођству били Бечејци, јер је Ердељи убрзо изједначио, а у последњи петнаестак мунута садва гола Јованић оверио лидерску позицију на табели Сомбораца.

Боје ОФК Бечеј 1918 у Сомбору бранио је следећи састав: Милованов, Ћук, Зељковић, (Попадић), Татић (И. Кудрић), Прерадов, Тутњевић, Дабижљевић, Дервиши (Варга), Живановић, Н. Кудрић, Тедић.

 

 

Недостајао: Извођеч свих прекида и први асистент Бечејаца Никола Томић – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 26. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!