ДИМИТРОВ СЕ ПРИДРУЖИО ПРИПРЕМАМА МЛАДОСТИ, ДАНАС ПРОВЕРА ПРОТИВ СУТЈЕСКЕ

Наиме, у недељу увече придружио им се и Срђан Димитров, изузетно важан играч на њиховом путу ка пласману у Суперлигу, за ког се чинило да је отишао из редова Младости ГАТ. То, испоставило се, није било тачно и он се већ ставио на располагање шефу стручног штаба Бранку Жигићу.

– Успели смо да пронађемо заједнички језик и продужимо сарадњу – рекао је Димитров.Већину момака, као и сам клуб, добро познајем из прошле сезоне, неће ми бити потребно да се привикавам на ову средину и од првог дана кренуо сам с тренинзима. Пријало ми је када сам видео задовољство на лицима саиграча, значио ми је и аплауз којим су ме дочекали и то ће ми представљати додатни мотив да се добро припремим за нове, много веће изазове који нас очекују у дебитантској суперлигашкој години.

На тренеру Жигићу и члановима његовог стручног штаба је да процене и донесу одлуку о томе да ли ће Димитров бити у тиму већ за данашњу јаку проверу, коју тим из Новог Сада игра са шампионом Црне Горе, екипом Сутјеске из Никшића.

Јучерашњи јак ритам тренинга протекао је, као и до сада, у знаку посвећеног рада сваког играча, који не скривају амбицију да у дело спроведу све Жигићеве замисли. Свесни су тога да само одлично припремљени фудбалери могу да се покажу у правом светлу и докажу да им је место у елити, али и изборе место у саставу. Стручни штаб је инсистирао на успостављању течности у игри сваке од линија екипе, а онда и на даљој изградњи унутрашње организације жељених наступа екипе с границе између новосадског Новог насеља и Сателита.

Како сазнајемо, постоји могућност да се „гатовцима“ већ данас прикључе још један или двојица нових играча, чиме би састав Младости ГАТ додатно добио на снази и стигао близу ономе чиме је, пред полазак на Златибор, желео да располаже Бранко Жигић. Имена фудбалера још нису јавно изнета, али није тешко да се закључи да би један од њих могао да буде централни бек. Ипак, оставимо да тај део посла одраде људи из управе клуба, који су до сада већ направили велики посао и показали да им је жеља, односно идеја да овај клуб заигра значајну улогу у крему српског фубала.

Тренер Жигић најавио је и за наредне дане веома напорне тренинге, а, уз то, Новосађани ће до повратка кућама одиграти и дуеле с Никшићанима, а онда, 1. јула, на путу ка Српској Атини, свратиће у Лучане, где ће да одмере снаге с имењаком из те варошице.

Текст и фото: Александар Предојевић

Извор: https://www.dnevnik.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 28. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!