ДИНАМО 1945 ПОБЕДИО СЛОВЕН И РЕЖИРАО СМЕНУ НА ТРОНУ: ДЕЛИБАШИЋ ЈУНАК КРАЈ ТАМИША

Фудбалери Динама 1945, у дуелу са лидером, ГФК Словеном, остварили су вредну победу и показали да млади састав има квалитет и за веће домете. Панчевци су тако допринели да Румљњани падну на другу позицију а караван сада предводи Железничар. Победник је решен у петом минуту надокнаде времена кад је Васиије Делибашић сјајним голом обезбедио победу и неописиво славље саиграча и симпатизера. У првих 45 минута Панчевци су били бољи, пружили су добру игру, док су наставку гости имали више од игре и прилике, али истакао се голман Урош Марковић. Дејан Паунковић, шеф струке, задовољан је игром:

– Знали смо вредности гостујућег тима, једног од кандидата за пласман у виши ранг, али играчи су испунили договор и то је донело позитиван резултат. У овој сезони победили смо обе водеће екипе што није мала ствар, показали смо да Динамо 1945 има лепу будућност.

Василије Делибашић, стрелац гола одлуке, зимус је дошао из Телеоптика:

– Срећан сам због победоносног гола, допринео сам важној победи. Од почетка смо показали квалитет и жељу, добро смо се припремили и испунили договор са тренером Паунковићем. Били смо стрпљиви и после добре акције, у завршници меча, одлучио сам се за шут и постигао сам леп гол. Идемо даље – каже Делибашић.

Пре одласка у Победу (Прилеп) био је први стрелац Рада у омладинској конкуренцији.

– Потребно је мало времена да се навикнем на нови клуб, а најважније је да освајамо бодове без обзира ко се упише у стрелце. Имамо најмлађи тим у лиги, знамо шта је пред нама и сви верујемо да ћемо успети да остваримо наш циљ и да се пласирамо у горњи део табеле.

Следи гостовање у Кикинди са истим број бодова.

– Сваки меч је прича за себе, Кикинда има традицију и на свом терену тешко губи бодове. Од тренера Паунковића очекујемо задатке и ко год буде на терену треба да пружи максимум да бисмо се са овог гостовања вратили у добром расположењу – каже Делибашић.

Б. Стојковски

Извор: https://www.zurnal.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 19. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!