ДИВИЋ: ДА ПОПРАВИМО УТИСАК

ТИМ ИЗ ОМОЉИЦЕ НА МЕГДАН ХАЈДУКУ СТИЖЕ СА МИНУСОМ

Младост је у првом мечу баража положила копља против Хајдука из Дивоша. Гости су искористили прилике и заслужено славили. Тренер Петар Дивић после пораза није био незадовољан игром и жељом својих фудбалера, али резултатом јесте.

– Немам шта да замерим момцима, али гости из Дивоша су боље ушли у меч и искористили наше две грешке. Нисмо успели да у појединим моментим када смо имали инцијативу постигнемо погодак.

Према речима шефа струке пред којим је велики изазов неће бити кардиналних промена када је о стертерима реч.

-Једино је Илија Кљештан ван строја, јер је поломио стопало и са таквом повредом је одиграо цело друго полувреме да би на снимању се то потврдило. Мало је времена за било какве промене, играчи су свесни ситуације. Домаћин има лепу предност, али предаје нема, у фудбалу се никад не зна. Пробаћемо да се представимо у што бољем светлу и да покушамо да анулирамо предност из првог дуела. Уколико не успемо честитаћемо Дивошанима на уласку у виши ранг – истакао је Дивић.

Капитен Лука Лукић бираним речима зборио је о реваншу.

-Нисмо успели да наметнемо свој ритам и екипа Хајдука је знала то да искористи. Имали смо своје прилике, али су гости били стрпљивији. Сами смо криви што смо поражени пред својом публиком. Предстоји нам реванш у којем ћемо покушати да поправимо утисак из првог дуела и уђемо у виши ранг што неће бити лако – поручио је Лукић.

Б.Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!