ДИВИЋ НИШАНИ И ФИНАЛЕ КУПА ФСВ

ДИНАМО 1945 ОДОЛЕЛО ЈЕДИНСТВУ И ВРАТИЛО СЕ ИЗ СРЕМА СА БОДОМ

Панчево – На гостовању у Старој Пазови српсколигаш са Тамиша освојио је бод, а током целог сусрета водила се отворена игра. Панчевци су имали добре прилике, али меч је завршен без голова. 

Тренер Петар Дивић задовољан је игром и исходом дуела у равном Срему.

– Момци су и на овом гостовању показали жељу и дисциплину током целог меча и остали смо непоражени. Знали смо да неће бити лако, Јединство има одличан тим, али добро смо се спремили и морам да похвалим целу екипу, меч је одрађен на високом нивоу. Окрећемо се новим ривалима и верујем да овај млади тим може још да покаже у наредном периоду.

Следи дуел са ОФК Бачком крај Тамиша.

– Очекује нас нова дуел са одличном екипом из Бачке Паланке. Неће бити ништа лакше него и пре неколико дана, утакмица ће бити неизвесна као и свака до краја изједначене лиге. Госте поштујемо и играма и резултатима показали су да заслужују бољи пласман.
Сви играчи су у конкуренцији за меч.
– Спремни смо да пружимо још једну добру, а је очекујем да ће и навијачи доћи у већем броју да пруже подршку младом тиму. Надам се да ћемо из овог меча изаћи у добром расположењу – рекао је Дивић.
Панчевци су се у Купу ФС Војводине се пласирали у полуфинале и следи дуел са Бачком 1901.
– Имамо лепу прилику да поновимо успех од пре неколико година и да се пласирамо у финале што би био леп успех за клуб и младе играче. Прво следи дуел за бодове где такође желимо наставак успешних резултата, а затим против Суботичана и очекујем да будемо на нивоу у оба дуела – рекао је Дивић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!