ДИВИЋ ВЕРУЈЕ У ТИМ И ЛЕПШЕ ПРОЛЕЋЕ

СРПСКОЛИГАШ СА ТАМИША ВРЕДНО СЕ ПРИПРЕМА 

Фудбалери српсколигаша Динама 1945 вредно тренирају за наставак првенства под вођством Петра Дивића (са слике), шефа стручног штаба, и помоћника Горана Коларића, Немање Митровића и Ненада Николића. На тренинзима је присутно по 25 кандидата за први тим, а међу њима и новајлије покушавају да се наметну.

–  Задовољан сам како теку припреме, играчима није лако, што је и нормално у овом периоду, па настојимо да полако подижемо форму. На првом састанку са фудбалерима рекао сам да увек може боље и да морамо сви да верујемо у себе и рад. Атмосфера је на високом нивоу и пред нама је јасан циљ, желимо да добрим играма и резултатима повратимо стари сјај клуба – каже Петар Дивић.

Панчевци су довели младе играче и сада је на њима да добрим радом оправдају поверење и наметну се за стартере.

– Сви верујемо да ће добрим играма допринети бољим резултатима на пролеће. Задовољан сам за сада и све тече по плану. Тим је млађи него претходних сезона и остаје да то склопимо у складну целину за серију пролећних изазова.

Брзи воз одиграо је неколико утакмица, а посладња је била са Звездаром (2:2), лидером Српске лиге Београд.

– У дуелу са јаком Звездаром видели смо да има простора за напредак, да можемо боље и на томе ћемо наставити да радимо. Талентовани играчи показују да ће бити лепа будућност клуба, али потребни су време и стрпљење да стасају.

У суботу следи генерална провера, биће то меч полуфинала Купа ФСП Панчево са Полетом (Идвор).

– Настојаћемо да победимо и да се пласирамо у финале, где је већ БАК. Биће то, иначе, лепа провера – истакао је Дивић.

Б. Стојковски   

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!