ДИЗЕЛКА ЖУРИ У ЕЛИТУ

ФУДБАЛЕРИ ЖЕЛЕЗНИЧАРА ЗАВРШАВАЈУ ДРУГУ ФАЗУ ПРИПРЕМА НА ЗЛАТИБОРУ

Фудбалери Железничара седам дана вредно тренирају на Златибору, под надзором Игора Савића, шефа стручног штаба, и његових сарадника. Одиграли су две утакмице, поражени су од ГФК Слободе у Ужицу (1:2), а минималним резултатом савладали су Раднички из Сремске Митровице.
Панчевци су да ће бити ачи него у пролећној сезони, тада су, у баражу, са Радничким 1923, пропустили да постану чланови Супер лиге.
На припремама је и Ненад Бојковић, директор и заштитни знак „дизелке“ последњих десет година:
– Момци марљиво раде од старта и убеђен сам да смо на добром путу. Задовољни смо односом према обавезама на тренинзима, као и утакмицама, заједнички циљ је да делујемо снажно, а и атмосфера је на високом нивоу, што је основ за добре резултате.
Не треба трошити речи о условима за припреме, на Златибору је више екипа, па ривали за тестове нису проблем. Тренер Игор Савић не штеди фудбалере.
– Шеф струке има пуну подршку руководства и екипа све више напредује. Влада здрава конкуренција међу играчима, имају велики потенцијал, радимо као сложна породица и то је све у интересу клуба и добрих резултата.
Панчевци су добро пазарили у прелазном року, а новајлије се постепено уклапају.
– Довели смо одличне играче и задовољни смо њиховом игром и односом према обавезама, показали су да ће бити појачања. Све радимо у договору са тренером Савићем и његовим сарадницима, добро знају посао и верујемо да ћемо, са јаким тимом и после добрих припрема успети да остваримо сан и пласирамо се међу суперлигаше – јасан је Бојковић.

О припремама „дизелке“ у спортском делу брине Зоран Лончар, некадашњи фудбалер ОФК Београда и Ариса, као и бивши председник Смедерева 1924.
– Нема разлога да не будемо спремни. Утакмица са Митровчанима показала је да имамо
квалитет и да можемо до циља. Одиграћемо још две угакмице, са РФК Графичаром и Бнеи Шакхином (Изреал), показаће нам колико можемо у овом тренутку. Верујемо да овај тим може до врхунских резултата и елите.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!