ЂАКОВАЦ: ЖАО МИ ЈЕ…

Пред дивним и ретко виђеним амбијентом на стадиону у „Арени” пред 4.000 гледалаца, фудбалери ТСЦ-а нису успели да се пласирају до четвртог места које је водило у Европу.

– Доживели смо пораз од Војводине, зато влада незадовољство у клубу и код навијача због неизсласка на евросцену. Штета, имали смо добру позицију, предност у односу на Вождовац и Раднички. Жао ми је, много.

Рекао је везни играч ТСЦ-а Ифет Ђаковац, који није играо против Војводине због жутих картона, и додао пред одлазак на одмор у Сјеници:

– Војводина је одиграла меч без већег притиска, имала игру и резултат. Ми смо играли нервозно и у првом и другом полувремену, просто лопта није хтела у мрежу. И, сад нас је победила, а увек смо били јачи од Војводине.

Припреме почеће 9. јуна, после десет дана припрема у Бачкој Тополи експедиција ТСЦ-а преселиће се у Словенију.

– Немамо много времена за одмор, поготово ја јер се данас женим! Дуго смо се забављали и дошло је време за брак. Никуд нећу из ТСЦ-а, из добро организованог клуба. Услови за рад су одлични, уговор је још валидан, атмосфера сјајна и, заиста, лепо ми је у Бачкој Тополи. Трудићу се да будем још бољи, мада много жалим што нисмо успели да играмо у Европи. Било и прошло, потрудићемо се да се што боље припремимо за нову сезону.

Аутор: С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!