ЂОРЂЕВИЋ ЗА ПОБЕДУ ПРВОЛИГАША

Спортски центар „Леје“ је био домаћин судару две екипе које су до прошле сезоне делиле прволигашку фудбаску сцену.

У Инђији је гостовала екипа ИМТ-а која је у јесени иза нас била члан Супер лиге Србије. Инђијски „гумари“ су у овом мечу тек други пут изашли на терен за игру у једној тренинг утакмици док је „трактористима“ финиш припремног периода.

На самом старту утакмице гост конкретнији. Лопта је често била у поседу момака у црвеној опреми. Тај притисак је изнедрио и неколико прилика за госте, али је своју добру ролу на голу Инђије имао голман Велимировић. Он је са храбрим интервенцијама чувао своју мрежу. Од 15-20.минута игре лопта је све чешће у поседу играча домаћег тима. Зелено бели полако плешу на терену и стварају прве прилике на утакмици пред голом Гордића.

На истеку 34.минута, гостујући играч на средини терена лоше шаље лопту. Исту пресеца Маричић, у наставку Милан Јањић започиње акцију. Уследило је неколико кратих додавања играча домаћина, брзо је освајан простор, а завршни пас иде ка Ђорђевићу. Овај шутира испод Гордића и лопта је у мрежи, 1: 0.

И у наставку првог дела игре домаћи угрожава голмана Гордића, али без новог гола за домаћина.

У другом полувремену прво прете зелено бели, али брз завршног ударца. Потом ИМТ преузима посед лопте. Имали су гости најбољу прилику у 58.минуту меча. Али је тада Тасић истрчао, скратио угао и одбранио своју мрежу. Као и у првом делу меча, ИМТ диктира темпо игре у првих 20.минута игре, али без завршне реакције. Гост на измаку 70.минута умало да стигне до изједначења. И то после одбитка лопте играча Инђије, а Тасић је парадом ипак сачувао своју мрежу од могућег аутогола. У 72.минуту је пречка била савезник госта. Покушао је играч Инђије да лобује Стојшића. У томе делимично и успева јер је лопта пала на пречку и одбила се у поље.

На крају остао је резултат који је још у 34.минуту постављен, 1: 0.

Инђија, СЦ „Леје“, терен са вештачком травом, гледалаца око 100. Стрелац: Ђорђевић 34’ – Инђија Toyo Тирес.

Инђија Toyo Тирес – ИМТ 1: 0 (1: 0)

Инђија TT: Велимировић, Тешић, Митровић, Ђоковић, Вуковић, Милан Јањић, Ђорђевић, Маричић, Радосављевић, Којић, Добријевић. 

Играли су још: Тасић, Кукољ, Мијаиловић, Абрамушић, Врбић, Десанчић, Марко Стојановић, Суботић, Славиша Стојановић, Гајиловић, Василије Јањић. 

ИМТ: Гордић, Делевић, Савић, Ћирковић, Глишић, Зулфић, Вукић, Лука Луковић, Терзић, Радочај, Милош Луковић. 

Играли су још: Стојшић, Николић, Ламбулић, Џиновић, Бастаја, Габријел, Ћосић, Стојановић, Кијевчанин, Крстић, Јовић. 

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 28. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!