ЂУРАСОВИЋ МАТИРАО НИКШИЋАНЕ

Пријатељска утакмица

Спартак ЖК – Сутјеска (Никшић) 1:0 (0:0)

Златибор Гледалаца: 100. Судија: Александар Миливојевић (Ужице). Стрелац: Ђурасовић у 69. минуту

СПАРТАК ЖК: Манојловић, Алфонсо, Виторовић, Шћепановић, Ђурасовић, Филиповић, Табаковић, Тумбасовић, Обрадовић, Тодороски, Митровић. Играли су још: Дубљанић, А. Ђурасовић, Пејић, Рошевић, Десница, Јанчић.

СУТЈЕСКА: Гиљен, Гривић, Стијеповић, Ђурковић, Дринчић, Рудовић, Пајовић, Тучевић, Матановић, Ненов, Кнежевић. Играли су још: Кецојевић, Чикић, Влаховић, Бојовић, Закарија, Џиновић, Личина, Вукичевић, Дубљевић, Ераковић.

У отвореној игри, са много дуела и трчања, прву прилику у четвртом минуту имали су Голубови кад је Тодороски после соло продора шутирао према голу Гиљена, али је погодио играча гостију.
Исти играч је осам минута касније поново шутирао, Гиљен је лопту избио у корнер. Никшићани су припретили у 13. минуту: Кнежевић је искоса проверио концентрацију Манојловића.
Нову прилику за црногорског прволигаша имао је Стјеповић пет минута пре одласка на одмор, његов шут је завршио је поред стативе. Суботичани су били бољи у другом полувремену, али је Сутјеска у 58. минуту могла да поведе: Закарија је после дубинске лопте изашао сам испред Дубљанића, голман Спартака је у паду спречио погодак.
Гол одлуке постигнут је после корнера Тодороског и изврсног скока Ђурасовића (са слике).

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!