ЂУРОВИЋ БУДИ СТРЕЛЦЕ

После солидне игре у Ужицу, одакле су донели бод, Вршчани дочекују Металац и желе тријумф. Миљан Ђуровић, члан стручног штаба, истакао је да екипа жели да надокнади пропуштено и бираним речима говорио је о квалитетима и форми ривала.

– Сви су спремни, добро раде, очекује нас тешка утакмица са одличним противником. Убеђен сам да ће Металац бити све бољи, колега Обрадовић добро ради, али у овој утакмици ми ћемо да се питамо, време је за победу пред нашом публиком.

ОФК Вршац је однедавно јачи за двојицу интернационалаца, Бразилца Рикелмеа и Френсиса Кумија из Гане, као и за Лаиновића који је дошао из суперлигаша Железничара.

 – Од првог дана покушавамо да играмо нападачки, али мњеница је да у завршници напада нисмо имали концентрације и среће. Ако се погледа број прилика током утакмице наше опредељење је јасно, трудимо се да доминирамо да у завршници напада играмо великим бројем играча. Са новајлијама имамо шири избор, сигуран сам да ће и реализација бити боља.

Стручни штаб до детаља је анализирао игру противника.

– Милановчани имају искусну екипу са неколицином талентованих играча. Изразити индивидуалци Абах, Алексић, Милинковић и Арамбашић, повратник из Новог Пазара, одлично су укомпоновани у тим и то је најјаче оружје Металца. Верујемо, ипак, у себе, наша одбрана изгледа добро и сигуран сам да ћемо наћи решење за претње гостију – јасан је Ђуровић.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 23. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!