ДО КРАЈА ШЕСТ БОДОВА

Херцеговац из Гајдобре направио је добре резултате у другом делу првенства Војвођанске лите „Север“, успео је да се дигне као Феникс из пепела и у последња два кола има шансу за опстанак.

– Сезоном сам задовољан, поготово другим делом. У паузи смо имали само осам бодова, а сада смо на коти 33, што је велики помак. Нанизали смо седам утакмица без пораза, али нећемо да станемо. Остала су још два кола и морамо да пружимо максимум и освојимо бодове – каже Синиша Станивук, шеф сгручног штаба.

У Војвођанској лиги „Север” траје жестока борба за опстанак. Екипа из Гајдобре налази се на деоби 13. позиције са ЧСК Пиваром, два бода више има Препород а по три Таванкут и апатинска Младост.

– Надамо се да Хајдук из Куле неће испасти из Српске лиге, пошто би у том случају код нас испао један тим више. Не желимо, међутим, ништа да препуштамо случају, па ћемо покушати да победимо у последња два меча и обезбедимо опстанак.

Херцеговац је, у прошлом колу, поразио Бачку из Пачира у гостима (4:2) у директном окршају за спас.

– На оваквим утакмицама тактика не долази много до изражаја, већ воља и жеља играча. Притисак је имао утицај на момке у првом делу, тако да је противник био бољи, али успели смо да се издигнемо у наставку, где је дошла до изражаја и наша боља физичка припремљеност.

Екипа из Гајдобре у последња два кола укрстити копља са директним конкурентима за статус, Таванкутом и Апатинцима.

Потребне су нам две победе да бисмо обезбедили место Војвођанској лиги и следеће сезоне. Даћемо све од себе – јасан је Станивук.

Фото: Синиша Станивук тренер Херцеговца (Г)

Аутор: А. Јанковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!