ДОБАР СТАРТ ЈЕДИНСТВА

КАРАЂОРЂЕВЧАНИМА БОД У ДУЕЛУ СА КОЗАРОМ

Карађорђевчани су освојили бод на гостовању Козари и наставак трке на војвођанском „Истоку“ успешнији је у односу на почетак сезоне. Реми у Великом Селу дошао је после тријумфа над ЖАК-ом, у прва два кола савладан имењак из Влајковца, док је на гостовању Црњанима, минималац пресудио у корист домаћина.

Јединство је 13. на табели са. 20 бодова, колико имају Русанда и ОФК Пролетер.

– Био је тврд и неизвестан меч и заслужили смо бод. Добро радимо, подигла се атмосфера и одмах се одразило на резултате. Чвршћи смо у одбрани, а знамо и да припретимо и идемо постепено. Што се тиче пласмана, треба да будемо изнад опасне зоне. Кад смо се нашли у доњем делу табеле, нема других амбиција – рекао је офанзивац Владо Зекановић.

Бод против Козаре тек је други са гостовања, јесенас су Карађорђевчани одиграли 1:1 са Радничким у Ковину.

– Многоје новајлија у односу на претходне сезоне и требало је времена да се уиграмо. Како време одмиче, игра је квалитетнија и доћи ће и резултати на гостовањима.

Претходне сезоне борили смо се за врх и сад је необично кад се погледа у табелу, а имамо квалитет за више. У госте долази Младост и дуел побуђује велику пажњу у овом делу банатске равнице. 

– Омољичани јуре Перлежане у борби за трон и сигурно ће желети да освоје плен. Нисмо под притиском, гости јесу и њихово морање може да иде нама у корист. Биће неизвесно и те-ћшко, Омољичани имају добру и брзу екипу и требало би очекивати добру утакмицу. Пружићемо највише шро можемо – каже одлични офанзивац Карађорђевчана.

Б. Ц. 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!