ДОБРЕ ШАНСЕ ЗА ПЛЕЈ-ОФ

Војо Убипарип донео Спартаку победу у Новом Пазару

Спартак се од јесењег дела шампионата опростио победом и то на тешком гостовању у Новом Пазару (1:0). Тим Ненада Лалатовића приказао је одличну игру против домаћина, петопласираног тима. Војо Убипарип побринуо да се да донесе три вредна бода клубу са севера Бачке пред одлазак на паузу.

– Нови Пазар ове сезоне има једну од најбољих екипа у лиги. Није било нимало лако играти против таквог тима, а ни због лошег терена. Уз то, два пута смо узастопно поражени пре овог меча, тако да нам је било још теже. Носио нас је велики мотив да јесењи део првенства приведемо крају победом. Успели смо и у бољем расположењу смо отишли на паузу – каже Убипарип.

Суботичани су имали више од игре у првом полувремену, а и повреда креатора игре Новог Пазара Адема Љајића је донекле утицала да се Голубови разиграју и створе велики број прилика. Искусном нападачу Суботичана била су довољна два минута да савладају Николу Мирковића и обрадује тим.

– Прво полувреме смо играли добро, доминирали, стварали шансе, као и у другом делу. Отворила се ситација, где смо после добре контре постигли гол и на крају победили. Освојили смо много важна три бода и која одлучују у ком смеру ћемо ићи у наставку сезоне. 

Имао је Спартак успоне и падове у првом делу шампионата. Тим са севера Бачке зимује на деветом месту. Кад се све савере учинак после 19 кола није лош. Суботичани су на добром путу да остваре циљ и нађу се у горњем дому.

– Можда смо могли да освојимо мало више бодова. Заслужили смо да будемо награђени на неким утакмицама које смо изгубили, па и обрнуто, негде смо славили, а да је противник био бољи. На деоби смо позиције која води у плеј-оф. Имамо добре шансе да после 30. кола будемо међу осам најбољих. Након паузе чекају нас припреме, само треба да се добро спремимо – јасан је Војо Убипарип, први стрелац Голубова. 


5 ГОЛОВА постигао је Војо Убипарип за 901 минут проведен на терену протекле јесени

ФОТО: Н. Стантић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!