ДОБРИ СИГНАЛИ ПОСЛЕ БЛЕДА

Фудбалери ТСЦ-а вратили су се јуче са Бледа, где су се десет дана припремали за нову сезону. Ако је веровати старој народној пословици да се по јутру дан познаје, онда Бачкотополчани имају разлога да буду оптимисти. Тим Жарка Лазетића у Словенији је савладао Шибеник (2:1), ремизирао са Сарајевом (1:1) и изгубио од Олимпије (0:2), претходно је на својој Академији фудбала победио Вождовца (3:0).
– Радили смо напорно, одиграли четири контролне утакмице. На првој провери против Вождовца били смо добри, посебно су се свиделе новајлије Саша Јовановић, Немања Стојић и Милош Цветковић – осврт је Стефана Вукића, нападача шестопласиране екипе Супер лиге из прошле сезоне. Челници ТСЦ-а раде на довођењу још двојице играча. Све би требало да буде познато за неколико дана. Бачкотопочани ће у првом колу за недељу дана гостовати Чукаричком на Бановом брду.
– Добро се познајемо са првим ривалом, били смо у истом хотелу на Бледу. Имамо јаку конкуренцију за свако место у тиму, учинићемо све да играмо добро и постижемо успешне резултате од старта првенства. Атмосфера у тиму је одлична – истакао је Вукић додавши да ће му циљ у новој сезони бити да буде најбољи стрелац екипе.
После два дана одмора фудбалери ТСЦ-а рад ће наставити унедељу. Генералну проверу Лазетићев тим имаће у уторак против Графичара у Бачкој Тополи (18.00).

ОСТАЛА ЈОШ ГЛАЗУРА: Детаљ са тренинга на Бледу ФОТО: ФК ТСЦ

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!