ДОЧЕКУЈЕМО МЛАДОСТ У ОДЛИЧНОЈ АТМОСФЕРИ (ВИДЕО)

Након две везане победе, против Колубаре у првенству и Рада у Купу, фудбалери Спартак Ждрепчеве крви у понедељак 24. октобра у доброј атмосфери дочекују екипу Младости из Лучана у оквиру. Утакмица 16. кола Моцарт Бет Супер лиге игра се на Градском стадиону са почетком од 18:00 часова.

Утакмицу је најавио Љубиша Дунђерски, шеф стручног штаба Спартака – Дочекујемо Младост из Лучана искусну екипу са добрим играчима, која се незаслужено налази на тренутном месту на табели. Мени је јако драго што баш та екипа долази јер то може бити само потврда добријх играна које Спартак показује у последње четири утакмице. Треба да укњижимо три нова бода, атмосфера је одлична, добро је урађен тренаћжни процес и убеђен сам да ћемо потврдити нашу игру и да ће три бода заслужено остати у Суботици.

Љубиша је додао да је за њега ово специфична утакмица – У екипи Младости из Лучана игра мој син Давид. Нисмо се чули већ два дана телефоном, што мени као оцу значи јер показује да је професионалац и да је озбиљно схватио овај дуел. Пуустио сам му једну гласну поруку да не очекује овде ништа, ако буде у саставу Младости да буде играч утакмице, али да сва три бода наравно остају у Суботици јер се ипак зна ко је старији у кући.

Нападач Срђан Хрстић вратио се после дуге повбреде и сада спремно дочекује нову утакмицу – Припреме за ову утакмицу су кренуле чим смо окончалиу Куп утакмицу са Радом. Атмосфера у екипи је одлична, пуни смо самопоуздања. Нанизали смо две везане победе, спремни смо сто посто да наставимо са добрим низом. Позвао бих публику да нам пруже подршку.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com

ОБЈАВЉЕНО: 24. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!