ДОЂИ НА „КАРАЂОРЂЕ“, ПОМОЗИ ПОРОДИЦИ КРСТИЋ

Фудбалски клуб Војводина одлучио је да предстојећи војвођански дерби буде хуманитарног карактера.

Сав зарађени новац од продаје улазница за меч 22. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије, између Војводине и Спартака, биће уплаћен за помоћ деветочланој породици Крстић.

Ова породица пре пет година остала је без своје куће, јер је пожар сравнио њихов дом у Темерину, када су били приморани да се преселе у други, у Локу. Породица Крстић живи у тешким условима, сви заједно у једној просторији, па је ФК Војводина одлучио да им пружи финансијску помоћ од продаје улазница за војвођански дерби.

Цене улазница биће симболичне – 300 рсд за запад и 200 рсд за исток, а карте ће моћи да се купе на благајнама од 16 часова, на западној и источној трибини.

ФК Војводина се нада да ћемо у недељу од 18.30 попунити трибине стадиона „Карађорђе“ како би дали ветар у леђа екипи да дође до прве пролећне победе, а и породици Крстић да дође до најважније – сигурног дома над главом.

Сви заинтересовани који желе да помогну деветочланој породици Крстић, то могу да учине уплатом новца на број рачуна 115-0038163577650-12, Марина Антонијевић, Нови Сад.

Војводинаши, ми смо једно, то је наша снага. Видимо се у недељу!

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!