ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Долина – Младост (0) 3:4 (2:2)

Падина Гледалаца: 50. Судија: Алекса Цветковић (Панчево). Стрелци: Церовић у 9, Абрамовић у 17. и 53. за Долину, Јованов у 23, Д. Ковачевић у 34. из пенала, Целин у 62, Максимовић у 69. за Младост.

ДОЛИНА: Катанић, Банчов, Јосимовски, Поповић, Хлавча, Стојимиров, Келечевић, Абрамовић, Церовић, Кочић, Хрчан. Играо је још: Кралик.

МЛАДОСТ (О): Бељинац, Максимовић, Николајев, Бодловић,Јованов, Мићић, Д. Ковачевић, Нешић, Целин, Рамовић, Ф. Ковачевић. Играли су још: Калуђеров, В. Лукић, Тадић, Јањовић, Алавања, Живанов.

Од првог минута отворена игра са седам голова. Домаћини из Падине, после добрих акција, повели су головима Церовића и Абрамовића. У 25. минути после повреде Банчова Долина је остала са десеторицом што су гости из Омољице зналачки искористили, преузели инцијативу и головима Јованова и Данила Ковачевића из пенала изједначили.
У другом полувремену Абрамовић је донео предност Падинцима. Гостујући фудбалери до краја крунисали су инцијативу и стигли до победе, стрелци су били Целин и Максимовић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs