ДОЊИ СРЕМ 2015 – СРЕМ 3:4

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Доњи Срем 2015 – Срем 3:4 (2:1)

Пећинци – СЦ „Сувача“. Гледалаца: 200. Судија: Немања Деспотовић (Отр). Стрелци: В. Љубојевић у 14, Јуришић у 42. и Ј. Кокир у 50. за Доњи Срем 2015, Цветковић у 30, Комазец у 60, Каламбура у 75. и Косовић у 88. за Срем.

ДОЊИ СРЕМ 2015: М. Девић, Омега, Јуришић, Вукмановић, Ђорђев, Максимовић, Крнета, Владисављевић, А. Љубојевић, Кокир, В. Љубојевић. Играли су још: Млинаревић, Л. Девић, Мркала, Радивојевић, Рудан, Ј. Кокир, Марковић.

СРЕМ: Штампар, Босиљков, Турчиновић, Бајловић, Јошић, Цветковић, Новић, Алијагић, Панић, Комазец, Косовић. Играли су још: Каламбура, Матић, Рајић, Стикић, Ранковић, Ковачевић.

Дуго очекивана утакмица клубова из пећиначке општине, који су током летње паузе претрпели огромне кадровске промене.

Прва промена резултата виђена је у 14. минути, Александар Љубојевић лепо је проиграо млађег брата, Вука, и лопта је завршава иза леђа Штампара.

После центаршута, пред голом Доњег Срема 2015 настала је велика гужва а најбоље се снашао Цветковић и изједначио. Други гол домаћина, такође, постигнут је после гужве исред гола екипе из Сремских Михаљеваца, а искусни Јуришић постигао је гол петом.

После неколико уводних минута у наставку, голом млађег Кокира, Јована, домаћин је увећао предност, са 16 метара послао је лопту у доњи уто. Лепа акција виђена је у 60. минуту. Филип Матић одлично је асистирао, а Комазец утрчао у празан простор и рутински се уписао у листу стрелаца. У 75. минуту контранапад гостију, Комазец је несебично проиграо Каламбуру за изједначење. Последња промена резултата у 88. минуту, Рајић је постигао гол за коначних и изненађујућих 3:4!

Ж. Радивојевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!