ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА „ЈУГ“

Доњи Срем 2015 – Железничар 1:3 (1:2)

Почетни минути утакмице припали су домаћину, а шансе „за нешто више“ пропустили су Вукмановић у 3. одн. Ђурић у 10. минуту. Само пар минута касније, Вучковић је, практично, сам себи створио прилику коју користи и то је 0:1. Предност Железничара удвостручена је у 28. минуту: искусни Каурин улази с бока у казнени простор Доњег Срема 2015 и када су сви очекивали да ће проиграти неког од саиграча, уследио је прецизан шут. Јелача успева да захвати лоту, али не и да је избије из гла. Домаћин се „враћа у игру“ у 37. минуту: после убачене лопте пред гол Петковића, највиши у скоку је био Вук Љубојевић, и добро одмереним ударцем главе, шаље лопту у мрежу. После гола Каурина у 49. минуту све дилеме око победника су биле разрешене.

После новог пораза, пећиначки зонаш се налази и даље у резултатској јризи и на незавидном положају на табели. С друге стране, Железничар се с три нова бода „вратио на прави колосек“.

ПЕЋИНЦИ. Игралиште: СЦ „Сувача“. Гледалаца: 250. Судија: Никола Вукмановић (Нови Сад). Стрелци: В. Љубојевић у 37. минуту за Доњи Срем; Каурин у 28. и 49. и Вучковић у 12. минуту за Железничар. Жути картони: Крнета, Перишић и Омега (Доњи Срем 2015), Трбовић (Железничар).

ДОЊИ СРЕМ 2015: Јелача, Крнета, Перишић (од 46. Јуришић), Кокар (од 46. А. Љубојевић), Ђурић, Јешић (од 63. Девић), Максимовић, В. Љубојевић (од 63. Владисављевић), Вукмановић, Омега, Рудан (од 46. Марковић).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Петковић, Грковић, Боснић (од 90+2 Умичевић), Бранковић, Радишић, Осман, Милојевић, Трбовић, Каурин (од 77. Соколовић), Суџум, Вучковић (од 90+1 Десанчић).

Играч утакмице: Драгомир Каурин.

Фото: Посртање пећиначког зонаша

Извор: http://www.srbijasport.net