ДРАГАН АНИЧИЋ ПРЕУЗЕО СЛОВЕН

НОВИ ПРВОЛИГАШ ИЗ РУМЕ РЕШИО ПИТАЊЕ ШЕФА СТРУКЕ

Челни људи новог члана прволигашког каравана из Руме експресно су решили питање тренера. Кормило ГФК Словена преузео је Драган Аничић, који је после неколико разговора одлучио да каже „да“ те ће пред њим бити велики изазов да направи завидне резултате са клубом који је пласманом у Пр-ву лигу Србије забележио историјски подвиг. 

У досадашњој тренерској каријери  Драган Аничић је водио је БСК из Борче, Слогу 33, Мачву, Вождовац, Железничар из Панчева, Рудар из Пљевља и не тако давно Нови Пазар.

Сви из табора клуба из Руме су максимално фокусирани на то да што боље припреме екипу за изазове на прволигашкој сцени, а у наредним данима биће ангажовања и прва појачања. Од играча који су минуле сезоне изнели велики терет на властитим плећима остаће њих десеторица, те ће пристићи гро нових лица. Спортски директор Брана Илић имао је одређену визију о томе који поједници би били појачања у дословном смислу те речи, али конкретни потези биће повучени у консултацији са новим шефом стручног штаба Драганом Аничићем.

Румљани ће са брушењем форме за изазове са фудбалски намазанијим ривалима стартовати 24. јуна и до тада би требало да буде формиран костур тима.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 15. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!