ДРАГАН РАДОЈИЧИЋ: ВОЈВОДИНА ЈЕ МОЈ KЛУБ, НОВИ САД ЈЕ МОЈ ГРАД, ВОДЕ МЕ ИСKЉУЧИВО СПОРТСKИ МОТИВИ

Тренера Радника Драгана Радојичића бије глас да нема длаке на језику, сликовито, стеручно и опширно најави сваку утакмицу… Тако је коментарисао догађаје и нови пораз од Радничког из Ниша.

– Читава фудбалска јавност је видела једну егал утакмицу. Гледајући снимак код прва два гола недопустиво је, неозбиљно и недисциплиновано како смо се понашали. Увек ћу стајати иза играча, али за неке глупости, иза појединаца нећу да стојим. Неке ствари на тренинзима смо понављали петсто пута и ништа. На све три утакмице колико водим екипу, по статистици кад се види посед, претрчана километража, ударци према голу, увек смо били ту, чак изнад противника. Нажалост, одлучивале су наше круцијалне индивидуалне грешке. На две утакмице примили смо шест голова, али нисмо били у подређеном положају, нити били надиграни. И са играчем мање нисмо калкулисали, заиграли смо храбро, са три играча позади, хтели смо да нападнемо и дамо гол – објашњава разлоге новог неуспеха.

Сутра се састају са Војводином која долази у незгодно време. Бивши клуб Радојичић доживљава са посебним пијететом.

– Војводина је мој клуб, Нови Сад је мој град – истиче саговорник. – Изузетно ценим играчки кадар где сам до пре два месеца радио. То је сада тотално друга екипа, довели су изузетан стручни штаб и тренера Раставца, којег изузетно ценим. Доведени су одлични људи на чело спортског сектора, стручни и амбициозни. У моје време то није било могуће, било је играча нерешеног статуса и због једног резултата остали смо без Европе. Војводина је најавила високе домете ове и наредних сезона. Омогућени су им врхунски услови, појачали су се, између осталих, са играчима из омладинског погона које сам ја уводио у игру, а неки су афирмацију наставили у иностранству – објашњава познати стручњак и наглашава да их очекује изузетно тежак задатак.

– Стали смо на пут Војводини и вођени спортским мотивом желимо да освојимо сва три бода са мојим момцима, који су одлични на тренинзима и нису, подвлачим, заборавили да играју фудбал. Многи су нас прежалили, али се не предајемо. Поседујемо велики квалитет, чињеница је да се мучимо са тренутним стањем у којем се налазимо. Потребо је да смањимо ниво грешака које смо правили и које су нас коштале бодова на задње три утакмице. Очекујем реализацију која треба да буде боља. Због психолошког притиска и брзоплетости у ситуацијама за постизање гола нисмо у бољој ситуацији. Понављам, желим да освојимо три бода вођени искључиво спртским мотивом – нагласио је Радојичић и навео да има грдних кадровских проблема о којима није желео детаљније да говри. Има веру у момке који истрче на терен, да ће пружити свој максимум и остварити најповољнији могући резултат.

Извор: https://www.srbijasport.net/

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!